joi, 22 ianuarie 2015

Prin alti ochi

Analizeaza-te pe tine si atunci cand iti dai seama cat valorezi, gandeste-te daca persoana de langa tine e ce ti se cuvine. Si nu te uita la ceasul de la mana sau brand-ul de pe eticheta, masina din parcare. Oricat te gandesti ca asta o sa te ajute pe viitor sau o sa te promoveze, nu va merge, decat daca esti josnica si nu iti doresti si tu sa simti ca esti indragostita.

Cu siguranta o sa cresteti impreuna, iar daca ceva mai bun apare la orizont, nu-ti bate joc.

Mi-e scarba de persoanele interesate, si cu siguranta sunt in crestere.

Mi s-a spus zilele trecute ca la prima vedere par "un baiat de bani gata", ceea ce m-a cam pus pe ganduri in legatura cu persoanele ce-mi vin in contact.
Daca te dai "smecher" doar pentru ca faptul ca ai bani, esti un nimic si atragi doar persoane de rangul tau. Daca ai sti insa sa gestionezi avantajul asta, ai fi aproape perfect.

Implinirea pe care o simti atunci cand persoana de langa tine face ce iti place doar sa te vada ca zambesti, e greu de obtinut.

Daca vrei protectie si nu ma refer la vreun "smardoi" ci sa te simti ferita de rele, daca vrei sa fii certata constructiv, sa vezi ca ii pasa, sa te alinte si sa strige dupa tine cand va certati si pleci, alege cu sufletul.

Daca simti ca esti folosita, cu siguranta ai abilitatea sa il faci sa regrete, insa mai mult ca sigur nu va simti nimic, ca e un prost. "Un domn stie cand sa ofere flori, un prost o face cand greseste."

O mare parte a persoanelor din sex-ul frumos se subestimeaza si asta nu ar trebui sa se intample. Multe persoane cred ca aspectul dat de "toale" si accesorii e mai presus de vocabular si comportament.

Oamenii se degradeaza din ce in ce mai vizibil din punct de vedere social si moral. "Un prost face pe durul tot timpul pentru ca el e barbatul <greu de prins>."

In cazul in care ai reusit sa intalnesti o persoana care te completeaza si te face fericita, mergi pana in panzele albe.. Cu siguranta linistea pe care ti-o da persoana iubita si sprijinul solid, nu le vei gasi la prea multe persoane.

Am observat o subevaluare personala a unor oameni, pe care nu o inteleg. Femei, cu siguranta sunteti toate frumoase, si doar un comportament si un limbaj degradat va trag in jos!

In incheiere, o piesa care mie mi se pare extraordinara, semnata Dan Bittman.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu